{{ctrl.notification}}
کاخ دلما باغچه

کاخ دلما باغچه از مراکز گردشگری، تفریحی و دیدنی در شهر استانبول است و بنای این کاخ شباهت زیادی به کاخ ورسای فرانسه دارد. این کاخ در زبان ترکی به سرای دلما باغچه معروف است. در نزدیکی این کاخ کافه ای با چشم اندازی به تنگه بسفر قرار دارد که غذاها و نوشیدنی های متنوعی را ارائه می دهد. گردشگران زیادی بعد از بازدید از این کاخ زیبا به این کافه سری می زنند و فضای دلچسب آن لذت می برند.

هر ساله تعداد زیادی از گردشگران برای بازدید از جاذبه های دیدنی به استانبول سفر می کنند. از مهمترین جاذبه های گردشگری این شهر می توان به برج گالاتا، مسجد ایا صوفیه، تنگه‌ بسفر، برج دختر و مسجد آبی اشاره کرد.

کاخ دلما باغچه از مراکز گردشگری، تفریحی و دیدنی در شهر استانبول است و بنای این کاخ شباهت زیادی به کاخ ورسای فرانسه دارد. این کاخ در زبان ترکی به سرای دلما باغچه معروف است. در نزدیکی این کاخ کافه ای با چشم اندازی به تنگه بسفر قرار دارد که غذاها و نوشیدنی های متنوعی را ارائه می دهد. گردشگران زیادی بعد از بازدید از این کاخ زیبا به این کافه سری می زنند و فضای دلچسب آن لذت می برند. با ما همراه باشید تا با اطلاعاتی کامل به بازدید این کاخ باشکوه بروید.

 

تاریخچه کاخ دلما باغچه

این کاخ که در ناحیه اروپایی بشیکتاش قرار گرفته، در سال 1843 میلادی ساخت آن شروع و  در سال 1856 تکمیل شد. کاخ دلما باغچه 3 طبقه دارد و 200 اتاق و 14 سالن بزرگ و 6 حمام ترکی را در خود جای داده است. شاید برایتان جالب باشد که بزرگترین لوستر در دنیا در این کاخ قرار گرفته است. مساحت این کاخ حدود 45 هزار متر مربع می باشد و به عنوان مرکز اداری اصلی امپراتوری عثمانی بوده است. لازم به ذکر است که شش نفر از پادشاهان عثمانی در این کاخ حکومت کردند و کاخ دولما باغچه آخرین اقامتگاه پادشاهان عثمانی بوده است.

در واقع آخرین پادشاه عثمانی به نام سلطان محمد، تا هنگام پایان جنگ آزادی و پیروزی جمهوری ترکیه در این کاخ زندگی می کرده است. بعد از فروپاشی حکومت عثمانی و به حکومت رسیدن مصطفی کمال آتاتورک، کاخ دلما باغچه به کاخ ریاست جمهوری تبدیل شد. در 10 نوامبر سال 1938 در ساعت 09:05 صبح آتاتورک در همین کاخ درگذشت و ساعت های کاخ در همین ساعت متوقف شده اند.

معماری بی نظیر این کاخ مانند کاخ های قبلی عثمانی نیست و در طراحی این بنا سبک های عثمانی، باروک، روکوکو و نئو کلاسیک به کار رفته است. در بیرون دروازه کاخ در خیابان معلم ناجی، مسجد دلما باغچه واقع شده است. این مسجد در سال 1853 توسط نیکوگوس بالیان طراحی شده است.

این کاخ از بخش های مختلفی تشکیل شده است که به شرح زیر می باشند.

ساختمان های اداری Selamlik یا Mabeyn-i Hümayun : در اینجا کار های اداری دولت انجام می شد.

حرم همایون Harem-i Hümayun : این حرم برای تشریفات دولتی استفاده می شده است.

سالن تشریفات Muayede Salonu : در این سالن تشریفات، سلطان و خانواده اش زندگی می کرده اند.

از جمله بخش های دیگر این کاخ می توان به برج ساعت، آسیاب خانه، اتاق های ولیعهد، آشپزخانه های سلطنتی، اصطبل ها، گلخانه، کارگاه فرش، داروخانه و پادگان اشاره کرد.

لازم به ذکر است که فقط روزی 3 هزار نفر می توانند از این کاخ با شکوه بازدید کنند. ما به شما پیشنهاد می کنیم که برای رفتن به این کاخ در روزهایی که تقاضا زیاد نیست اقدام کنید. برای مثال در روزهای آخر هفته ظرفیت این کاخ به سرعت تکمیل می شود.

اگر عاشق تاریخ و دیدن آثار تاریخی هستید، از موزه این کاخ جا نمانید. این موزه در روزهای دوشنبه و پنجشنبه تعطیل می باشد. در این موزه میراثی بی نظیر و با عظمت قرار گرفته که هر بیننده ای را به خود جلب می کند.

date_range شنبه 03 مهر 1400 remove_red_eye 553 بازدید favorite_border 0 chat 0
بخش
شماره موبایل
شماره ثابت
کانال تلگرام
پرواز داخلی
09154002031
05134207
پرواز خارجی
09154002031
05134207
هتل داخلی
09154002031
05134207
ویزا
09154002031
05134207
ثبت نظر
chat 0